Publicat: Duminica 02-Dec-2007 - Autor: Florn Bicazu - Afisat de: 90 ori
Mai bine zis crima accidentala, de vreme ce moartea muncitorului sud-corean a fost provocata din greseala de un coleg de munca, acesta declarand apoi presei ca victimei i-ar fi explodat telefonul mobil ucigandu-l.

Mobil ucigas ?

Politia si doctorul care au examinat corpul muncitorului de 33 de ani gasit joi mort cu un telefon mobil topit si lipit de piept, incercau sa inteleaga ce anume a provocat moartea acestui om. In cele din urma colegul sau a marturisit ca a lovit victima din greseala, mintind apoi in legatura cu explozia telefonului. Moartea s-a produs de fapt prin zdrobire din cauza ca muncitorul vinovat de crima accidentala controla un vehicul ce a strivit barbatul de stanci.

Autoritatile investigheaza daca telefonul a luat foc din cauza presiunii incercand si sa afle daca acesta a fost incendiat de colegul victimei. Va reamintim ca muncitorul ucis prezenta arsuri pe piept, coaste fracturate si hemoragie interna. Astfel, s-au mai potolit zvonurile ce anuntatu o noua serie de telefoane retrase din comert de teama unor noi explozii. De data aceasta se pare ca in locul celor de la Nokia ar fi fost LG, care nu a luat inca pozitie in legatura cu acest incident.

[


Ceilalti au citit si: