Publicat: Luni 15-Feb-2016 15:40:31 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 613 ori
Ştim ca HTC pregateste o noua generatie de handseturi cu Android, dar cum ramane cu Windows 10 Mobile? Traditional, o data la 2 ani sau la fiecare release major de actualizare Windows in varianta mobila, HTC contribuia cu un device. Azi aflam ca un astfel de smartphone e in continuare in carti.
 
Microsoft si HTC ar lucra la noi telefoane cu Windows 10 Mobile la bord

O postare de job din data de 29 decembrie 2015 indica faptul ca Microsoft se afla in cautare de un director de management al conturilor in Taipei, Taiwan. Un pasaj din descrierea postului ne intriga si anume faptul ca persoana aleasa se va ocupa de vanzarile si interactiunea cu HTC, unul dintre "partenerii de top" ai Microsoft.

Tot in aceeasi descriere e mentionata o combinatie intre serviciile si terminalele HTC si Windows 10 Mobile. E stiut faptul ca HTC nu are o situatie deloc roz acum, dupa un HTC One M9 vazut ca un esec si un One A9 primit cu precautie, desi apreciat pentru pretul scazut in prima faza in SUA, cand costa doar 300 de dolari. Aceea a fost doar o promoție, dar la noi telefonul a ajuns la 2.800 de lei, din pacate. Daca HTC One M10 arata asa cum il prezinta scaparile, atunci viitorul HTC e sumbru.

Nu ne-ar surprinde ca noul flagship sa debuteze in 2 versiuni, una cu Windows 10 Mobile si una cu Android.




Ceilalti au citit si: