Publicat: Miercuri 13-Ian-2016 21:28:50 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 680 ori
Microsoft nu s-a ferit sa isi compare cele mai noi tablete/notebook-uri hibrid cu iPad Pro, in ideea ca Surface Book si Surface Pro 4 ofera o productivitate sporita fata de produsul Apple. Acum gigantul din Redmond afirma ca iPad Pro nu va trece niciodata de stadiul de "device companion".
 
Microsoft ataca iPad Pro la baioneta afirmând ca va fi mereu "doar un device companion"

Aparent, un oficial Microsoft, care a discutat cu Trusted Reviews si-a exprimat parerea ca iPad Pro nu poate fi folosit de sine statator in scopuri legate de productivitate. E vorba despre Dan Laycock, senior manager pe zona de comunicare pentru segmentul Surface, care a subliniat ca utilizatorii pot sa isi realizeze sarcinile si munca pe un produs Surface fara probleme, inlocuind PC-ul.

iPad Pro are destul de multe elemente in comun cu un Surface Pro, de la stylus la axarea pe productivitate si un accesoriu tastatura dedicat. Laycock a tinut sa aminteasca si de dispretul pe care Apple il avea in trecut pentru stylusuri, abia apoi razgandindu-se si realizand Apple Pencil. Daca ne uitam la recenziile lui iPad Pro, cele in care au fost date pe mana unui grafician, designer sau artist, vom observa ca si acei specialisti foloseau un astfel de device in tandem cu un laptop sau PC.

Asta inseamna ca oficialul Microsoft are totusi dreptate si pana sa apara un hibrid intre iPad si MacBook, mai avem de asteptat pentru a inlocui PC-ul cu o tableta Apple.




Ceilalti au citit si: