Microsoft ar putea prezenta un smartwatch/smartband in cadrul conferinței E3 ce debuteaza astazi

Stiri Telefoane Microsoft

Publicat: Luni 09-Iun-2014 12:33:08 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 254 ori
Din cate se pare, potrivit unui raport ce a sosit pe web chiar ieri, cei de la Microsoft testeaza in aceste momente un ceas inteligent similar cu Galaxy Gear Fit, produs comercializat de catre Samsung. Acest ceas a fost zarit de catre o persoana pe strazile din New York la mana unui angajat Microsoft.
 
Microsoft ar putea prezenta un smartwatch/smartband în cadrul conferinței E3 ce debuteaza astazi

Ceasul cu pricina aduce in mare parte cu Galaxy Gear Fit, acesta din urma adoptand un design de tip smartband cu display curbat alungit. Acesta dispune de iconițe in stil Metro, o rezoluție a ecranului destul de slaba, senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac, giroscop, accelerometru și GPS.

Smartwatch-ul Microsoft va suporta dispozitive iOS, Android, Windows Phone 8, Windows, OS X, cat și consola de jocuri Xbox One. Aflam și faptul ca acest device portabil ar putea fi lansat in cadrul conferinței E3 (Electronic Entertainment Expo), conferința ce va avea loc in perioada 9-12 iunie in Los Angeles.

Aceasta conferința este practic un targ anual deschis doar pentru producatorii din cadrul industriei de computere și jocuri video. Electronic Entertainment Expo 2014 va debuta astazi incepand de la ora 19:00 (ora Romaniei) cu evenimentul Microsoft ce va putea fi urmarit live chiar aici.




Ceilalti au citit si: