Microsoft Surface Phone s-ar putea concretiza sub forma a doua telefoane nu unul, dotate cu ecrane 4K

Stiri Telefoane Microsoft

Publicat: Joi 10-Dec-2015 16:17:21 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 999 ori
Desi cele mai noi modele de telefoane Microsoft Lumia suna excelent, fanii Surface inca viseaza la un smartphone cu acest branding, la un model metalic din magneziu si cu dotari ultra high end. Am aflat recent ca proiectul Surface Phone se va concretiza la anul, iar azi descoperim ca ar putea genera doua handseturi, nu unul.
 
Microsoft Surface Phone s-ar putea concretiza sub forma a doua telefoane nu unul, dotate cu ecrane 4K

Ideea pare sa fi venit dupa tandemul Surface Pro 4-Surface Book, care a fost bine primit. Nu e deloc o abordare singulara, ba chiar e comuna si Apple si Samsung avand cate doua flagshipuri gata in acest an: Galaxy S6/S6 Edge, iPhone 6S/6S Plus. Zvonurile vorbesc despre un Surface Phone "standard" cu Windows 10 Mobile si procesor Snapdragon 820, plus ecran si camera de top.

Apoi va exista un model ceva mai bine dotat si capabil sa ruleze aplicatii Win32 si folosind un chipset Intel. Apoi zvonurile trec intr-un teritoriu al improbabilitatii, mentionand ecrane 4K atat pentru Surface Phone de 5.2 inch, cat si pentru cel de 5.5 inch. Vom primi si un scanner frontal infrarosu pentru functia Hello, camere de 16 sau 20 de megapixeli si corpuri metalice unibody.

Subliniem inca o data ca acestea sunt doar zvonuri deocamdata, iar modelele Surface Phone sunt asteptate in trimestrul 3 al anului viitor.




Ceilalti au citit si: