Microsoft Research propune lansarea unor huse flip-cover cu display E-ink integrat pentru smartphone-urile Windows

Stiri Telefoane Tehnologie

Publicat: Miercuri 27-Ian-2016 16:39:46 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 558 ori
De cele mai multe ori accesoriile destinate smartphone-urilor nostre devin la un moment dat sau altul plictisitoare. Fie ca este vorba de o culoare ce nu ne mai atrage la fel de mult ca la inceput, fie de forma acesteia, husele ajung sa fie brusc inlocuite. Tocmai de aceea, unii producatori au inceput sa vina cu idei destul de interesante pentru schimbarea conceptului de husa.
 
Microsoft Research propune lansarea unor huse flip-cover cu display E-ink integrat pentru smartphone-urile Windows

O astfel de inovație vedeam cu doar ceva timp in urma sub forma lui Slimtype, o husa smart cover ce ofera o tastatura qwerty integrata și gata pregatita pentru typing. O idee similara au in minte și cei de la Microsoft Research, echipe ce propune lansarea unor huse flip-cover ceva mai speciale pentru smartphone-urile Windows.

Din graficul de mai sus vedem o serie de smartphone-uri ce adopta aceasta husa dotata cu display E-Ink pe care vor fi afișate o serie de informații in tandem cu utilizarea device-ului. Astfel, la compunerea unui email, pe ecranul E-ink vom putea include un calendar necesar la programarea unui eveniment spre exemplu.

Aceeași husa dotata cu display E-ink va putea fi utilizata pentru afișarea unei tastaturi qwerty, sau chiar a biletelor de avion pentru a le avea la indemana.




Ceilalti au citit si: