Microsoft Lumia 850 (Honjo) se afișeaza intr-o noua randare ce vine din partea lui @evleaks

Stiri Telefoane Microsoft

Publicat: Luni 14-Dec-2015 10:22:22 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 540 ori

In ultimele cateva zile, Microsoft Lumia 850 și-a facut apariția de cateva ori atat in randari pentru presa, cat și in fotografii. Deși nu se știe daca telefonul a fost anulat intre timp, iata ca astazi sosește o noua randare cu device-ul, direct din partea lui Evan Blass, cunoscut și pentru contul de Twitter @evleaks.
 

Microsoft Lumia 850 (Honja) se afișeaza într-o noua randare ce vine din partea lui @evleaks
 

Remarcam din nou camera foto ce iese puțin in evidența, difuzorul de mici dimensiuni regasit pe spate, dar și senzorii de pe panoul frontal, printre care se afla și un bliț LED. Potrivit informațiilor din ultimul timp, Lumia 850 va fi un phablet de 5.7 inch cu procesor octa-ore Snapdragon 617 la pachet.

Din materialele precedente, s-ar parea ca acest terminal va sosi in cel puțin 4 variante de culoare, dupa cum urmeaza: alb + margini roz, alb + margini aurii, negru, respectiv negru + margini maro (cooper). Am aflat totodata și faptul ca Lumia 850 va masura 6.92 mm in cel mai subțire punct al sau. Ramane de vazut daca acest device va fi lansat oficial in urmatoarele luni, sau daca avem de-a face cu un proiect la care Microsoft a renunțat.





Ceilalti au citit si: