Microsoft Lumia 850 (Honjo) apare in noi fotografii hands on, cu blitzul camerei frontale la vedere (sau scanner de iris)

Stiri Telefoane Microsoft

Publicat: Miercuri 09-Dec-2015 13:42:41 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 425 ori
Vedeam recent o imagine cu Microsoft Lumia 850, aparut brusc si misterios pe site-ul Microsoft, dar gurile rele spuneau ca handsetul ar putea fi anulat ca si modelul McLaren. Ei bine, azi vedem o noua scapare, de aceasta data de imagini hands on.
 
Microsoft Lumia 850 (Honjo)

Mai descoperim si cateva date noi ale problemei, precum o talie de 6.92 mm in cel mai subtire punct si 8.5 mm in cel mai gros, din cauza protuberantei camerei. Sursa afirma ca terminalul este un phablet, care pare a avea fie un blitz pentru camera frontala, fie un scanner de iris asemenea lui Lumia 950. De asemenea, aflam ca handsetul va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 617 si un display Full HD de 5.7 inch.

Un telefon cu numele de cod RM-1182 a trecut recent procesul de certificare din Indonezia si el ar putea fi chiar acest Lumia 850. Totul se aliniaza perfect si cu declaratia recenta Microsoft, conform careia multiple terminale Lumia cu scanner de iris vor sosi in perioada urmatoare, iar lista ar putea include si Lumia 750 si Lumia 850, conform zvonurilor.

De abia in februarie-martie anul viitor s-ar putea concretiza Lumia 850.




Ceilalti au citit si: