Publicat: Miercuri 01-Iul-2015 22:14:27 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 945 ori
Cu ceva vreme in urma vedeam un panou frontal al unui misterios terminal mobil, ce ar fi urmat sa aiba Windows Phone la bord. El avea o alura interesanta, mai ales ca marginile ecranului erau curbate, iar sursa vorbea despre un model Nokia casat in acel moment. Ei bine azi reapare in peisaj inca o "fantoma", Lumia 1030.
 
Microsoft Lumia 1030

Ştiam ca si acest model a fost anulat cu ceva vreme in urma si s-a vorbit mult despre functiile sale 3D Touch. Azi vedem panoul frontal al acestui smartphone, care la un moment dat a fost chiar dezmintit de catre Microsoft ca urmas pentru Lumia 1020. De aceasta data sursa scaparii e de incredere: francezii de la Nowhereelse.fr. Ei au publicat aceste imagini, sustinand sus si tare ca sunt autentice.
 
Microsoft Lumia 1030

Panoul frontal are in mod clar scris pe el Lumia 1030 si apoi se observa si un logo Microsoft in coltul din stanga sus, apoi inca un logo foarte slab vizibil, cel al operatorului Verizon, in dreapta sus. Se pare ca si dupa achizitia Nokia, Microsoft a continuat sa lucreze la Lumia 1030 si nu l-a anulat complet. Cu toate acestea un panou aparut pe web nu inseamna si ca telefonul va exista, asa ca ramanem precauti. Probabil la finalul acestei luni vom afla mai multe detalii.
 
Microsoft Lumia 1030 îsi dezvaluie panoul frontal, cu logo Microsoft si Verizon aplicat




Ceilalti au citit si: