Publicat: Luni 19-Ian-2015 14:32:09 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 645 ori
MeegoPad T01 este un produs interesant, unul dintre cele mai mici computere de pe piața, oferit sub forma unui stick USB. El vine cu procesor Intel și Windows 8.1 la interior, dar trebuie menționat ca platforma Windows de la bord nu are licența.
 
MeegoPad T01 este un PC mare cât un drive USB, vine cu Windows 8.1 fara licența

Retailerii vând acest produs înca din toamna trecuta, la prețul de 145 de dolari. El e disponibil cu versiunea neactivata trial de Windows 8.1, ceea ce înseamna ca trebuie sa cumparați o licența sau sa instalați propriul sistem de operare. La bord avem 2 GB RAM, HDMI, 16 sau 32 GB stocare si un procesor quad core Intel.  E știut faptul ca Microsoft ofera licențe Windows 8.1 gratuit producatorilor de tablete cu ecrane de 9 inch sau mai mici, dar la MeeGo Pad T01 nu este cazul, pentru ca nu e o tableta.
 
MeegoPad T01 este un PC mare cât un drive USB, vine cu Windows 8.1 fara licența

Exista și versiunea Windows 8.1 with Bing, care e mai ieftina, dar tot nu e gratuita. Cei din spatele lui MeegoPad T01 nu au dorit sa ofere produsul la un preț mare și lasa clientul sa faca rost singur de licența Windows. Exista și persoane care au cumparat un astfel de USB Drive PC și au reușit chiar un setup triple boot, cu Ubuntu 12.04, Android 4.4 și Windows 8.1 la bord. Trebuie menționat ca mufa de conectare la monitor sau TV este de tip HDMI.

și Intel pregatește un produs de genul: Intel Compute Stick, care va sosi la prețul de 149 dolari cu Windows sau 89 dolari cu Linux.
 
MeegoPad T01




Ceilalti au citit si: