Publicat: Luni 15-Noi-2010 16:35:04 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 296 ori
15 noiembrie 2010 este o zi mare pentru platforma MeeGo, co-dezvoltata de Nokia si Intel, de vreme ce astazi debuteaza prima conferinta dedicata software-ului. Evenimentul are loc in Dublin si va dura pana pe 17 noiembrie, inlocuind Maemo Summit, dupa ce platforma a fost inglobata in MeeGo.
 
MeeGo îsi deschide portile de azi; prima conferinta dedicata platformei debuteaza

Un punct cheie al conferintei va fi MeeGo Handset UX Roadmap,  transmis pe 16 noiembrie prin live streaming si gazduit de Sami Pienimäki. Discursul sau va avea loc intre 4:30 si 5:10PM GMT si va fi extrem de interesant sa aflam ce fel de hardware pregatesc marii producatori pentru a rula MeeGo. Poate vom vedea si un nou smartphone Nokia, eventual altul decat N9.

Nu e totul business la Dublin, deoarece pe lista evenimentelor importante se afla chiar si meciul Irlanda - Norvegia, programat pentru finalul conferintei, pe 17 noiembrie. Printre punctele forte ale evenimentului se numara posibilitatea ca invitatii sa se "joace" cu terminale prototip si designuri de referinta pentru MeeGo, bazate pe tehnologii ca TI OMAP 4 si ST Ericsson U8500.




Ceilalti au citit si: