Marvel Run Jump Smash Review: un joc cu faimosii Avengeri pusi la alergat side scrolling (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Luni 31-Mar-2014 20:50:50 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 273 ori
Ne intoarcem putin in trecut, la momentul in care testam tableta Evolio X7 si descoperim ca mai avem un joc sa va prezentam. E vorba despre Marvel Run Jump Smash, un joc care va punea in pielea celebrilor Avengeri si un side scroller interesant... dar cam atat.
 
Marvel Run Jump Smash Review: un joc cu faimosii Avengeri pusi la alergat side scrolling (Video)

Acest joc costa 1 dolar si in mod bizar necesita conexiune constanta la Internet. El este un endless runner tipic, in care veti putea sari  si trage cu arma, in vreme ce alergarea se face automat. Jucati cu Nick Fury, Iron Man, Hulk, Black Widow, Thor si il puteti debloca si pe Spiderman la un moment dat. Veti aduna banuti de aur de-a lungul alergarii si cu ei deblocati mai multi eroi sau atacuri speciale, desi totul costa cam mult in acest joc.
 
Marvel Run Jump Smash Review

Veti putea juca si cu Captain America, aduna diferite boosturi si evita o multime de capcane si inamici. Acesta este un joc old school, care imi aminteste de Mega Man, dar parca e mai putin distractiv. Ii dam o nota de 6.5 din 10 si il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul tabletei il puteți afla de aici.
 
Ceilalti au citit si: