Manuganu 2 review (Allview X2 Twin): platformer bazat pe repetitie si invatare, nu chiar un Rayman... (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Duminica 26-Oct-2014 14:56:37 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 462 ori
E greu sa te ridici la inaltimea unui Rayman sau Mega Man cand vine vorba de un platformer, dar Manuganu 2 incearca acest lucru. Am testat si jocul Manuganu 1 si nu am fost foarte impresionat de el. Urmasul sau aduce o grafica 2.5D si am testat acest joc pe Allview X2 Twin, subiectul unui recent concurs Mobilissimo.ro.
 
Manuganu 2 review (Allview X2 Twin): platformer bazat pe repetitie si învatare, nu chiar un Rayman... (Video)
 

Jocul e disponibil gratuit si implica pur si simplu alergarea automata si evitarea obstacolelor. Aveti un buton special pentru sarituri si puteti face si sarituri duble, plus un buton cu care opriti personajul din alergare, pentru a astepta sa se opreasca diferite capcane din calea voastra. Personajul principal este un indian sprintar, care se va da pe liane si va parcurge 40 de nivele, inclusiv unele cu cate un boss. Spre exemplu, dupa primele 10 nivele va va fugari un cap de triceratops, care va astepta sa va dati totusi pe liane, fara a va ataca.
 
Manuganu 2 review (Allview X2 Twin): platformer bazat pe repetitie si învatare, nu chiar un Rayman... (Video)

Pe langa capcane cu tepi, goluri in podea sau gandaci muscatori, veti avea si pasari si pesti care va ataca sau tot soiul de creaturi inedite. Exista si o portiune in care personajul zboara folosind o mantie precum Superman. Temporizarea este cheie aici si dupa ce ati murit de 2-3 ori in nivel veti invata cu siguranta timingul ideal. Va veti urca pe platforme, trepte, veti sari pe ciuperci si veti schimba fundalul de-a lungul unui nivel.

Fiecare nivel are 3 obiective: un parcurs cat mai rapid intr-un timp limita, adunati cele 3 cercuri rosii si "banutii" presarati peste tot. Jocul e distractiv pentru un titlu gratuit, dar nu iese in evidenta cu nimic. Ii acordam nota 8.2 din 10 si il descarcati de aici pentru Android, de aici pentru iOS, respectiv de aici pentru Windows Phone.
 
Allview X2 Twin prețuri actualizate:
​eMAG.ro evoMAG.ro Cel.ro SensoDays.ro Allview.ro
 
Manuganu 2 review (Allview X2 Twin)
 




Ceilalti au citit si: