MagCable este un cablu magnetic revolutionar, care ar putea schimba experienta de incarcare pe smartphone (Kickstarter)

Stiri Telefoane Tehnologie

Publicat: Duminica 04-Oct-2015 13:59:29 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 1694 ori
Ştiti momentul acela in care conectati un cablu microUSB la un telefon mobil pentru a-l incarca? Mai ales daca era vorba de LG G3 (daca imi amintesc bine) uneori conectarea era anevoioasa si chiar putea crapa terminalul, daca nu nimereați bine portul. Ei bine, proiectul MagCable are rolul de a va scapa de acest gest si el se dovedeste un hit pe Kickstarter.
 
MagCable este un cablu magnetic revolutionar, care ar putea schimba experienta de încarcare pe smartphone (Kickstarter)

Echipa de la aMagic a creat acest proiect, care are nevoie de 50.000 de lire sterline finantare si a ajuns deja la 30.147 lire, cu 13 zile ramase. Cablul cu capat magnetic vine cu o varietate de accesorii si este rezistent la apa si praf, reversibil si ofera transfer de date de mare viteza. Cablul in sine e fabricat din material nepoluant si are lungime de un metru.
 
MagCable

Exista atat o versiune microUSB, cat si una Lightning si numeroase adaptoare. Puteti incarca handseturi Android, power bank-uri, MP3 playere, modele iPhone, difuzoare Bluetooth si chiar un joystick de Playstation 4. Un puternic magnet neodymium ofera o conexiune foarte puternica, astfel incat mufa nu va cadea din locasul sau nici cand telefonul atarna cu susul in jos.
 
MagCable este un cablu magnetic revolutionar, care ar putea schimba experienta de încarcare pe smartphone (Kickstarter)

De asemenea a fost inclus un indicator luminos, care semnaleaza statusul incarcarii si transferurile de date. Pretul de baza pentru un MagCable este de 12 dolari pe Kickstarter, iar de la 30 de dolari in sus primiti si multiple adaptoare.
 




Ceilalti au citit si: