Machinarium review (Samsung Galaxy S5): un puzzle excelent cu o atmosfera steampunk exceptionala (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Duminica 08-Iun-2014 18:07:53 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 334 ori
Machinarium este unul dintre cele mai interesante jocuri de tip puzzle point and click pe care le-am vazut in ultima vreme. Am testat acest joc pe Samsung Galaxy S5, primit in teste de la Cosmote Romania, iar jocul costa 3 dolari, datorita unei reduceri.
 
Machinarium

Acest titlu a debutat in 2009 pe PC si este un titlu indie de la Amanita Design, pe care vi-l recomand mai degraba pe tableta decat pe smartphone, deoarece butoanele sale virtuale sunt mici si controlul e migalos. Puteti face pinch to zoom pe ecran pentru a vedea mai bine puzzle-urile. Am apreciat la acest joc in special artwork-ul si atmosfera steampunk. Suntem intr-o lume gri, plina de metal, o lume industriala, in care personajul principal este robotul Jozef.
 
Machinarium review (Samsung Galaxy S5): un puzzle excelent cu o atmosfera steampunk exceptionala (Video)

Il puteti face mai inalt sau mai scund pe Jozef facand swipe pe talia sa in inaltime sau ii puteti intinde bratele foarte mult pentru a ajunge la zone altfel inaccesibile. In acest titlu puteti combina obiectele intre ele pentru a le putea folosi la puzzle-uri. Daca va blocati, aveti un beculet in zona inventory care ofera hinturi, dar si un minigame cu paianjeni, care va permite sa obtineti o solutie detaliata a nivelului.

Acest titlu ocupa 220 MB si puzzle-urile sunt unele de logica si intuitive. Aveti fire, sigurante, bilute, obiecte metalice si chiar si un meci de X si zero la un moment dat. Va trebui sa salvati un robot feminin din inchisoare si sa evadati folosind o canalizare. Machinarium ofera cam 2-3 ore de gameplay si primeste nota 9.7 din 10 de la noi, fiind un joc excelent. Il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Samung Galaxy S5 prețuri actualizate:
eMAG.ro evoMAG.ro MarketOnline.ro F64.ro Altex.ro Okazii.ro
Machinarium review
 




Ceilalti au citit si: