MWC 2016: Samsung Galaxy S7 hands-on - cel mai nou flagship Samsung analizat pe scurt in Barcelona (Video)

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Luni 22-Feb-2016 14:05:42 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 656 ori
Cu putin peste 12 ore in urma Samsung a anuntat oficial noul sau flagship, modelul Samsung Galaxy S7, pe care il putem vedea in actiune in mainile colegului Claudiu Sima in clipul hands on de mai jos Va reamintesc ca terminalul e disponibil la precomanda la eMAG.ro deja.
 
MWC 2016: Samsung Galaxy S7 hands-on - cel mai nou flagship Samsung analizat pe scurt în Barcelona (Video)

Debutul acestui device a fost urmarit pas cu pas de noi, in regim de live blogging, iar acum vedem si handsetul in actiune. Samsung Galaxy S7 se remarca prin sasiul din metal si sticla, cu un panou cu muchii curbate din sticla in spate si unul in fata. Diagonala este de 5.1 inch, iar telefonul aduce un panou Super AMOLED Quad HD luminos, cu muchii foarte inguste si sticla 3D.
 
Samsung Galaxy S7, din spate

In continuare primim scannerul de amprente integrat in butonul Home fizic de sub ecran si un scanner de puls in spate. O noutate este camera Dual Pixel de 12 megapixeli din spate, cu pixeli mai mari decat rivalii si predecesorii si deschidere F/1.7. Acest model ruleaza Android 6.0, cu un nou TouchWiz aplicat peste si are un procesor Snapdragon 820 la interior sau un Exynos 8890, plus 4 GB RAM.
 
MWC 2016: Samsung Galaxy S7 hands-on - cel mai nou flagship Samsung analizat pe scurt în Barcelona (Video)

E binevenita si prezenta slotului microSD, dar si rezistenta la apa a sasiului. [FORUM]
 
Prețuri locale:
eMAG Flanco Vodafone Orange

Samsung Galaxy S7 Prezentare Video:
 




Ceilalti au citit si: