MWC 2016: Samsung Galaxy S7 Edge prezentare hands-on - cu muchiile curbate inainte! (video)

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Luni 22-Feb-2016 14:54:44 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 953 ori
Samsung Galaxy S7 Edge a fost anuntat aseara la MWC 2016 impreuna cu flagshipul Galaxy S7, aceasta fiind varianta cu ecran cu muchii curbate a modelului principal. Dupa ce am aflat detalii despre device si am vazut live bloggingul de la MWC, e acum momentul sa analizam indeaproape terminalul in clipul hands on de mai jos.
 
MWC 2016: Samsung Galaxy S7 Edge prezentare hands-on - cu muchiile curbate înainte! (video)

Se remarca din start noutatea principala si anume faptul ca avem un afisaj mai generos pentru functiile muchiilor curbate. Aplicatiile sunt grupate pe doua coloane in acea zona si primim un spatiu mai amplu pentru fiecare soft ce ruleazain acea porțiune. Precomenzile pentru acest device au inceput deja si unele aduc si un Gear VR gratuit la pachet.
 
Samsung Galaxy S7 Edge, fotografiat din spate

Pe langa panoul de sticla din fata, primim si unul cu muchii curbate in spate, iar intre ele se afla o rama metalica subtire. Camera de 12 megapixeli cu tehnologie Dual Pixel reprezinta o noutate, cu deschidere F/1.7 si captura foto foarte rapida, dupa cum se vede si in clip. Terminalul are un ecran de 5.5 inch Quad HD Super AMOLED, iar la interior se afla 4 GB RAM, procesor Snapdragon 820 sau Exynos 8890 si slot microSD.

De remarcat si faptul ca Galaxy S7 Edge e certificat IP68, fiind rezistent la apa si praf.
 
Prețuri locale:
eMAG Flanco Vodafone ​Orange
 
Samsung Galaxy S7 Edge prezentare hands-on
 




Ceilalti au citit si: