MWC 2016: Alcatel Idol 4 prezentare hands-on - midrange cu aspiratii de high end, cu difuzoare frontale stereo, design premium

Stiri Telefoane Alcatel

Publicat: Joi 25-Feb-2016 20:54:33 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 513 ori
La MWC 2016 Alcatel a adus nu doar modele entry level sau midrange, ci si doua terminale ce pot fi vazute ca flagshipuri. E vorba despre Alcatel Idol 4 si Idol 4S, primul fiind subiectul clipului video hands on de mai jos.
 
Alcatel Idol 4

Avem de-a face cu un smartphone midrange cu veleitati de high end, cu talie subtire, de 7.1 mm si Android 6.0.1 la bord. Designul sau aminteste putin de un model Galaxy S de generatie noua, iar in zona frontala remarca doua difuzoare stereo cu tehnologie JBL si Waves. E promis output de 3.6 Watt si avem si aportul acusticii HiFi, cu surround.
 
Alcatel Idol 4 privit din spate

Designul implica un panou din sticla in fata si unul in spate, cu o rama metalica solida intre ele. Se observa si un buton fizic lateral al carui design aminteste putin de cel al butoanelor Power de pe modelele Xperia Z. Handsetul ruleaza Android Marshmallow si are o camera de 13 MP, dar si ecran de 5.2 inch Full HD.
 
Alcatel Idol 4 din lateral
 




Ceilalti au citit si: