MWC 2015: Am testat internetul Orange in Barcelona folosind un modem 4G; iata ce rezultate s-au obținut

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Duminica 01-Mar-2015 12:52:31 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 436 ori
Dupa cum bine știți, zilele acestea ma aflu in Barcelona pentru a transmite de la fața locului materiale foto și video cu cele mai interesante smartphone-uri ce urmeaza a fi lansate. Printre gadget-urile ce le-am avut in bagaj s-a numarat și un modem Orange 4G pe care operatorul ni l-a oferit pe durata congresului.
 
Am testat internetul Orange în Barcelona folosind un modem 4G; iata ce rezultate s-au obținut

Acest dispozitiv se dovedește inca de pe acum foarte util, wireless-ul din apartamentul unde sunt cazat avand și momente in care semnalul este la pamant. Astfel, am decis sa fac un test de viteza utilizand modemul Orange 4G, conexiune ce in camera mea prinde cam 1-2 linuțe de semnal.

Cu toate acestea, rezultatele obținute in speedtest.com nu sunt deloc rele, viteza de download ajungand pana la valoarea de 20.92 Mbps folosind un server Orange din Barcelona. De asemenea, la upload am obținut 0.64 Mbps. In aceasta seara voi reface testul la evenimentul Samsung, locație in care acoperirea 4G ar trebui sa fie mai mare.
 
Am testat internetul Orange în Barcelona folosind un modem 4G; iata ce rezultate s-au obținut

Incepand de maine la MWC ma voi baza pe internetul wireless din interiorul cladirilor, dar și pe modem-ul primit de la Orange, fara de care nu aș fi reușit sa rezolv multe dintre task-urile de pana acum. Mulțumim Orange pentru modem-ul pus la dispoziție și ramaneți cu Mobilissimo.ro pentru cele mai noi detalii despre MWC 2015!




Ceilalti au citit si: