Lost in Harmony Review (iHunt X200): un joc emotionant si un auto runner cu soundtrack pe baza de muzica clasica exceptional remixata (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Miercuri 17-Feb-2016 17:54:49 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 540 ori
Lost in Harmony se numara printre jocurile pe care le-am testat in ultima vreme, incercand acest titlu pe telefonul iHunt X200. El a primit un unboxing aici si este un device solid cu pret de 850 de lei. Cat despre joc, el este fantastic.
 
Lost in Harmony Review (iHunt X200): un joc emotionant si un auto runner cu soundtrack pe baza de muzica clasica exceptional remixata (Video)

Avem de-a face cu o combinatie intre un auto runner cu perspectiva inversa (alergam spre partea de jos a ecranului) si un joc muzical, in care atingem puncte luminoase pe ecran in ton cu muzica, precum in Guitar Hero. Povestea este si ea excelenta si foarte trista, cu un pusti adolescent care comunica prin SMS-uri cu prietena sa grav bolnava. Desi indiciile sunt vagi, banuiesc ca boala in cauza e cancer, iar dialogul lor e extrem de deprimant.

Cei doi se intalnesc in vise, care au tematici diferite, aplicate nivelelor de joc. Suntem intr-o lume in care desfasoara un razboi, cu tancuri si nucleare, intr-un port in care apare un tsunami, o padure in care ne fugareste un urs si tot asa. Pentru a evita obstacolele din calea adolescentului, care se deplaseaza pe skateboard cu prietena in spate va trebui sa facem swipe in sus, dreapta si stanga.
 
Lost in Harmony

Intre timp trebuie sa apasam pe ecran si cand apar acele itemuri luminoase, pentru a urma ritmul muzicii si in general sa ne pastram pe acel traseu albastru luminos. In fundal se aud opere clasice, de la simfonia a saptea si a cincea a lui Beethoven la Toreador, Dies Irae, Spargatorul de Nuci, Lacul Lebedelor si compozitii originale precum cea a lui Wyclef Jean.

Grafica arata excelent si exista si un level editor care se poate debloca contra cost. In plus, odata ce sunt cumparate peste 100.000 de unitati ale jocului (varianta deblocata full plus editor), se va mai debloca o poveste. Titlul e fantastic, plin de emotie si cu un soundtrack cult, meritand nota de 10 din 10. Il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS, iar prețul actualizat al lui iHunt X200, il puteți afla de aici.
 
Review Lost in Harmony, prezentat pe iHunt X200
 
Ceilalti au citit si: