Publicat: Duminica 16-Mar-2014 15:13:47 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 207 ori
Limbo a fost un mega hit pe PC, un joc indie care a strans peste 100 de premii de-a lungul anilor. Anul trecut el a ajuns si pe iOS, iar noi am decis sa il testam in sfarsit pe iPad Mini. Acest titlu costa 5 dolari si este un puzzle fizic 2D cu grafica alb/negru si atmosfera sumbra.
 
Limbo review: cel mai întunecat joc de pe iOS, cu o atmosfera fantastica (Video)

Avem parte si de elemente de platforming si de un univers destul de intunecat in acest titlu. Veti fugi de paianjeni uriasi, de cauciucuri in flacari si va trebui sa mergeti pe cadavre pentru a traversa un rau. Jocul e foarte sumbru, iar atmosfera e completata de un fundal sonor ce emana tensiune si teama. Printre puzzle-uri se numara evitarea unor capcane ascutite, fuga un paianjen urias si utilizarea unor pietre sau busteni pentru a rani arahnida.
 
Limbo

Veti putea si sa mutati cutii pe care va veti urca atunci cand creste nivelul apei, va trebui sa fugiti de creaturi umanoide care trag cu sulite in voi si in general sa supravietuiti unei multimi de provocari. Pentru un joc alb/negru acest titlu face senzatie si grafica sa nu este absolut deloc rea, decorurile si efectele fiind foarte bine desenate.

Acesta este un joc excelent si foarte bine gandit, dar pe care nu il recomandam copiilor. Ii dam o nota de 10 din 10 si il descarcati de aici.
 
Prețul actual al tabletei iPad Mini il puteți afla de aici.
 
Limbo iOS Review & Gameplay
 




Ceilalti au citit si: