Let It Goat Review (iPhone 5): alternativa mult mai amuzanta la Flappy Bird, cu deblocabile interesante (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Joi 25-Sep-2014 19:59:15 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 269 ori
O lunga perioada de timp am fost in cautarea unei clone bine realizate de Flappy Bird si putine jocuri au intrunit criteriile mele stricte. Printre cele care au reusit sa ma multumeasca se numara si Let It Goat, pe care l -am jucat pe iPhone 5. Acest titlu este disponibil gratuit si il descarcati de aici pentru iOS, sau de aici pentru Android.
 
Let It Goat

El e mai degraba o alternativa mai complexa la Flappy Bird, decat o clona propriu zisa. Jocul vine de la SkyVu si a fost realizat de catre doi adolescenti numiti Jack si Jack, vedete pe Internet prin clipurile lor. Personajul principal al jocului este o capra numita Mounty, pe care o veti controla apasand pe ecran si pe care o veti face sa evite tepi, zombii si alte obstacole, adunand puncte la fiecare pericol evitat.
 
Let It Goat

Muzica este una... amuzanta, iar jocul e tare distractiv. El a fost lansat pe 2 iulie si a fost numit de catre ABC News "noul Flappy Bird". Grafica e una de tip 8 bit, iar pe langa alergarea printre capcane veti aduna si gems, pe care le puteti schimba in diferite powerupuri, fundale si personaje. La un moment dat veti putea si sa calariti un urs, o reclama la alt joc SkyVu, Battle Bears, care a primit deja recenzie de la noi.

Puteti partaja scorul vostru via social networking si puteti sa va uitati la replayul fiecarei sesiuni de gaming. Va trebui doar sa apasati pe ecran pentru a-l face pe Mounty sa sara, deci controlul e intuitiv. Cam asa ar arata Flappy Bird intr-un univers utopic... Ii acordam acestui joc nota 8.3 din 10.
 
Prețul telefonului il puteți afla de aici.
 
Let It Goat Review (iPhone 5)
 




Ceilalti au citit si: