Leappy Dog Review (Allview C6 Quad 4G): joc 3D cu rotirea perspectivei si un caine ciobanesc care aduna oi (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Duminica 25-Ian-2015 18:35:10 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 310 ori
Leappy Dog este un joc disponibil gratuit in Play Store, pe care l-am testat pe telefonul Allview C6 Quad 4G, oferit voua la un concurs Mobilissimo.ro. Titlul e interesant, in ideea ca putem roti perspectiva in 3D pentru a face un platforming ca la carte.
 
Leappy Dog Review (Allview C6 Quad 4G): joc 3D cu rotirea perspectivei si un câine ciobanesc care aduna oi (Video)

Controlam un caine ciobanesc sub forma unei bule galbene, care ca si Pacman incearca sa adune alte bule, in acest caz reprezentate sub forma de oi. Initial veti porni dintr-o zona in care nu aveti acces la oi, dar puteti roti platformele pentru a va aduce aproape de acestea, sau de alte platforme pe care sa sariti. Jocul vine de la compania poloneza Futurum si e foarte simplu la prima vedere.
 
Leappy Dog Review

Aveti si powerups, precum trambuline sau mecanisme de teleportare si puteti face cainele sa sara la distanta pe alte platforme. Va trebui sa obtineti 3 stele in nivele si vor conta atat numarul de oi adunate, cat si timpul necesar pentru a termina nivelul. Scopul este sa nu cadeti in abis si sa adunati oile albe, iar daca se poate si pe cele negre. Exista si checkpointuri si patrate care se sfarama sub voi, dar si iluzii optice.

Fundalul va include un mediu de gheata, un mediu insular insorit si unul desertic. Ii acordam lui Leappy Dog nota 8.4 din 10 pentru originalitate si il descarcati de aici.
 
Prețul telefonului il puteți afla de aici.
 
Leappy Dog Review (Allview C6 Quad 4G)
 




Ceilalti au citit si: