Publicat: Miercuri 10-Feb-2016 19:59:40 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 495 ori
Orange Romania a anuntat astazi sosirea in exclusivitate a laptopului HP Chromebook in portofoliul sau. Acesta e primul model din gama Chromebook care ajunge oficial in tara noastra, iar laptopul cu Chrome OS se va putea conecta la reteaua 4G Orange fara probleme.
 
Laptopul HP Chromebook disponibil în România, în exclusivitate la Orange România

HP Chromebook aduce un șasiu subtire si o greutate de doar 1.28 kg. La bord se afla un ecran HD de 11.6 inch, dar si o baterie ce ofera 8 ore si 15 minute de autonomie. Terminalul se bazeaza pe un procesor Intel si are protectie antivirus inclusa, plus spatiu de stocare in cloud pe Google Drive de 100 GB, valabil timp de 2 ani

Acest model de Chromebook porneste de la 99 de euro la Orange Romania, pret aplicabil impreuna cu abonamentul Orange Net 24 pe 2 ani. Abonamentul ofera 16 GB trafic de Internet pe luna si viteze 4G+ de pana la 300 Mbps pentru download. HP Chromebook porneste in aproximativ 10 secunde si logarea pe terminal se face prin contul de Gmail.

Puteti sa continuati sa lucrati si offline in Gmail Offline sau Google Docs si sa va sincronizati munca in prezenta unei conexiuni apoi. Device-ul vine cu 2 GB RAM, WiFi, Bluetooth 4.0, slot SD, port HDMI si USB 3.0. Retineti ca terminalul are nevoie de modem pentru conexiunea 4G, pentru ca nu o incorporeaza la bord. Mai multe detalii aici.
Ceilalti au citit si: