Lansarea lui HTC One A9 de maine va fi transmisa prin live streaming de la ora 19:00 (ora Romaniei)

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Luni 19-Oct-2015 21:22:51 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 1035 ori
Maine este 20 octombrie, ziua in care HTC isi va prezenta noul smartphone, cunoscut ca HTC One A9. O perioada a fost vehiculat in presa faptul ca el ar fi un "flagship de toamna", pentru ca apoi zvonurile sa ni-l dezvaluie ca un midranger cu pretentii de fapt.
 
Lansarea lui HTC One A9 de mâine va fi transmisa prin live streaming de la ora 19:00 (ora României)

CEO-ul companiei, Cher Wang are mare incredere in acest produs, incredere exprimata atat cu multe luni in urma, cat si azi intr-o scrisoare catre angajatii HTC. Recent am aflat ca acest terminal va costa 599 de euro, conform unui retailer francez si multumita zvonacilor @evleaks si @onleaks am putut vedea cum arata acest handset. El seamana foarte mult cu un iPhone, dar cu camera mutata din colt in centru, in spate.
 
HTC One A9

Terminalul ar urma sa adopte un corp cu design unibody, din aluminiu si sa integreze un scanner de amprente, plasat sub ecran. One A9 se vrea a fi un soi de One M9 "lite", cu ecran Full HD de 5 inch, camera de 13 megapixeli in spate si procesor Qualcomm Snapdragon 617. O noutate va fi faptul ca primim Android 6.0 Marshmallow ca OS aici si ramane de vazut daca va exista si un nou HTC Sense la bord.
 

Aflam mai multe maine, la ora Romaniei 19:00 atunci cand HTC va oferi un live streaming cu lansarea chiar aici. Din cate vad pe pagina evenimentului, vor participa multi artisti la show, printre care si Lil Wayne, Nicky Minaj sau Beyonce. Sa fie o lansare cu iz muzical oare?




Ceilalti au citit si: