Lansarea HTC One amanata din cauza schimbarilor pe care HTC le aduce constant strategiilor sale și lipsa de consintența in ce privește cererea

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Marti 19-Mar-2013 22:02:25 - Autor: Mircea Vasile - Afisat de: 304 ori
Zvonurile recente cu privire la data lansarii modelului HTC One, cel mai bun construit vreodata de producator, par sa fie foarte adevarate și deși nu cu mult, modelul One se va lasa așteptat inca o vreme. Pentru aceasta, cele mai recente zvonuri vorbesc chiar de pericolul ca actualul CEO - Peter Chou sa-și piarda scaunul de lider.
 
Lansarea HTC One amânata din cauza schimbarilor pe care HTC le aduce constant strategiilor sale și lipsa de consintența în ce privește cerea

Incepand de astazi v-am oferit oportunitatea sa urmariți o prerecenzie cu modelul HTC One pe care cu mari eforturi l-am obținut pentru ca voi sa va faceți o idee foarte buna de capacitațile sale. Astfel primele impresii sunt mai mult decat pozitive și terminalul va fi cu siguranța un succes care-i poate surprinde, daca nu a facut-o deja, chiar și pe cei de la HTC. In ce privește data la care terminalul va fi disponibil, deși inițial se dorea ca terminalul sa fie livrat in magazine incepand cu luna aceasta, se pare ca lucrurile au luat o intorsatura mai puțin placuta.

Spre dezamagirea tuturor celor care așteptau cu nerabdare sa obțina modelul HTC One, acesta se va lasa așteptat pana luna viitoare, in Aprilie. Amanarea pare sa fie atribuita lipsei de componente, in special compușii pentru carcasa exterioara și camera foto. Cauza este modul in care furnizorii de componente au ales sa trateze producatorul din Taiwan. Astfel, in opinia lor, schimbarile pe care HTC le aduce constant strategiilor sale și lipsa de consintența in ce privește cererea au facut ca majoritatea celor in masura sa livreze componente sa considere prioritari alți producatori, inaintea HTC.

Faptul ca unele componente care intra in alcatuirea HTC One sunt unice, este un alt aspect care poate determina intarzieri ale sosirii terminalului pentru anumite piețe. Ideea este ca cei mai mulți pun la indoiala capacitatea HTC de a vinde produse, chiar și de talia modelului One și aleg sa pastreze resursele pentru producatori de talia Samsung sau Apple. Cu toate acestea previziunile inițiale pentru anul acesta, in ce privește locul fruntaș pe care HTC One il va ocupa, raman neschimbate!
Ceilalti au citit si: