Publicat: Marti 25-Aug-2015 16:19:23 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1411 ori
LG nu se multumeste doar sa impresioneze cu modelul G4 in acest an si mai pregateste inca un flagship pentru finalul lui 2015. Ştiam ca se pregateste ceva deosebit pentru perioada a doua a anului inca din martie, atunci cand Cho Juno, seful LG Mobile declara ca e in pregatiri un model ce va depasi chiar si seria LG G.
 
LG confirma sosirea înca unui flagship în trimestrul 4, dar nu va chiar modelul

In cadrul unei intalniri cu presa din aceasta saptamana, acelasi Cho Juno a afirmat ca flagshipul cel nou va sosi in trimestrul 4 din acest an. El a tinut sa precizeze si ca acel model nu va fi chiar unul "super premium" si nu va fi chiar menit sa depaseasca G4. Scopul e probabil sa rivalizeze cu Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge+, deci ne asteptam la un ecran mare aici si poate si la un stylus.

Au existat zvonuri despre un G "Note", un LG G4 cu ecran mai mare si stylus sau o revenire a seriei LG G Pro la inceputul verii. Totusi, LG ar fi renuntat la seria LG G Pro iarna trecuta, pentru a se axa pe G4. Poate ca oficialul sud coreean se referea la LG Nexus 2015, care a tot scapat pe web in ultima vreme, desi nu credem ca Google i-ar permite sa fie atat de deschis cu informatiile despre debutul sau.




Ceilalti au citit si: