LG anunța disponibilitatea smartphone-urilor Magna, Spirit, Leon și Joy la nivel global, Leon și Spirit disponibile in Romania!

Stiri Telefoane LG

Publicat: Luni 30-Mar-2015 14:50:45 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 376 ori

Deși nu au lansat smartphone-uri high-end anul acesta la Mobile World Congress, cei de la LG au prezentat cateva soluții destul de interesante pentru cei cu bugete restranse. Vorbim despre smartphone-urile LG Magna, Spirit, Leon și Joy, device-uri ce au primit un hands-on de la fața locului.

LG anunța disponibilitatea smartphone-urilor Magna, Spirit, Leon și Joy la nivel global

Astazi aflam ca telefoanele vor sosi in Europa, Asia, Africa și America de Nord, iar dupa cum am reamintit și mai sus, principalul feature al acestora este prețul foarte accesibil din punct de vedere al raportului calitate-dotari. Aceste modele adopta dimensiuni variate, de la 5 inch pentru LG Magna, 4.7 inch pentru LG Spirit, 4.5 inch in cazul lui LG Leon, la 4 inch pentru modelul LG Joy.

Aflați ca 3 dintre noile smartphone-uri aduse pe piața de catre LG ruleaza sistemul de operare Android 5.0 Lollipop, excepție facand LG Joy, telefon cu Android 4.4.4 KitKat. In acest moment, 2 dintre modelele mai sus amintite se regasesc in stocurile unor retaileri locali ca și QuickMobile, evoMAG, și Cel.ro.

Prețuri:

evoMAG.ro - LG Leon - 679 lei  CEL.ro - LG Leon - 694 lei QuickMobile.ro - LG Spirit - 999 lei



Ceilalti au citit si: