LG UX 5.0, noua interfața bazata pe Android 6.0 Marshmallow, ne este prezentata in detaliu de catre compania sud-coreeana

Stiri Telefoane LG

Publicat: Luni 28-Mar-2016 12:04:53 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 913 ori

Odata cu flagship-ul LG G5 a debutat și noua interfața LG UX 5.0 ce este bazata pe Android 6.0 Marshmallow și care aduce cateva schimbari interesante. Chiar LG decide ca astazi sa ne prezinte in detaliu noua interfața, dar și acele modificari care au fost implementate pentru o mai buna experiența de utilizare.
 


 

In primul rand aflam ca LG UX 5.0 va fi disponibila și pe urmatoarele smartphone-uri pregatite de catre companie, fara a se preciza totuși daca actualizarea va fi disponibila la un moment dat și pentru modele anterioare cum este cazul lui LG G4. Revenind la noua interfața, principala adaugare aici este LG Friend Manager.
 


 

Aplicația in cauza va fi locul de unde putem conecta intr-un mod foarte simplu accesorii sau module pentru smartphone-ul nostru. Astfel, aplicația va detecta in mod automat accesoriul avut in apropiere și oferi posibilitatea de conectare la device, dar și unele setari specifice. De asemenea, aceasta versiune ne aduce noi funcții pentru aplicația de camera foto.
 


 

Vom avea funcția pinch to zoom, Auto Shot, cat și funcția Multi View prin care se pot captura imagini din mai multe unghiuri odata cu utilizarea smartphone-ului LG G5 și a unei camere foto LG 360 Cam. Nu in ultimul rand se amintește introducerea funcției prin care toate aplicațiile vor fi plasate direct pe ecran, fara a mai exista un meniu de aplicații dedicat. In cazul in care aceasta afișare va displace, aflați ca exista in continuare și setarea prin care putem reveni la meniul clasic.


LG UX 5.0 ne mai aduce o serie de update-uri pentru urmatoarele aplicații: LG Health, Smart Doctor, World Clock, Manager fișiere, Quick Help, respectiv LG Backup. O prezentare interactiva a noilor funcții poate fi vazuta in clipul video de mai sus.

Ceilalti au citit si: