Publicat: Vineri 18-Ian-2013 20:03:47 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 474 ori
Despre LG Optimus G2 a inceput sa se vorbeasca la scurt timp dupa ce LG Optimus G a devenit oficial, deci nu pot sa zic ca sunt surprins sa aflu ca urmasul acestui device este din nou in actualitate. Totusi, acum am descoperit un terminal sub numele de LG Optimus G Pro, smartphone ajuns din greseala pe web sub forma unui slide. Sa fie acesta G2 sau alt model?
 
LG Optimus G Pro confirmat de un slide ajuns pe web; Sa fie acesta LG Optimus G2?
 

Cei de la Engadget au pus mana pe slide, citand o sursa anonima drept furnizorul imaginii. LG Optimus G Pro aduce cateva upgrade-uri interesante fata de precesorul sau, frate geaman cu LG Nexus 4. Optimus G Pro ar fi dotat cu un ecran de 5 inch cu rezolutie Full HD, superior celui de 4.7 inch cu rezolutie 768p de pe predecesorul sau. Şi frecventa a crescut, de la 1.5 GHz pe Optimus G la 1.7 GHz acum, prin intermediul unui Snapdragon S4 Pro APQ8064.

Alte dotari hardware din slide includ 2 GB RAM si 32 GB memorie interna, plus conectivitate 4G LTE si o baterie de 3000 mAh. Se zvoneste si ca smartphone-ul va cantari 160 de grame si va masura 10.1 mm in grosime. In cele din urma, in spatele lui Optimus G Pro s-ar afla o camera de 13 megapixeli, iar telefonul ruleaza Android 4.1 Jelly Bean. E foarte posibil sa vedem aceste terminal prezentat la MWC 2013 si sa va prezentam o experienta hands on prin trimisul nostru la fata locului.




Ceilalti au citit si: