LG Nexus 5X unboxing: flagshipul secundar Google Nexus din 2015 scos din cutie la Mobilissimo.ro (Video)

Stiri Telefoane LG

Publicat: Marti 29-Mar-2016 10:53:42 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 809 ori
Dupa ce am realizat recenzia lui Huawei Nexus 6P, flagshipul cu Android Marshmallow de anul trecut, e acum randul lui LG Nexus 5X. Terminalul este un soi de "flagship secundar" Google Nexus de anul trecut si e scos din cutie mai jos. El costa 1.398 lei la Marketonline.ro  si este al treilea telefon Nexus produs de LG.
 
LG Nexus 5X unboxing

In cutia sa se afla un incarcator, cablu USB Type-C, cheita pentru slotul SIM si manualele. Handsetul in sine are elemente de design derivate din LG Nexus 5, dar si cateva elemente noi, precum difuzoarele frontale destul de generoase, sau scannerul de amprente din spate. La interior se afla un procesor hexa core Snapdragon 808, 2 GB RAM si 16 sau 32 GB stocare.
 
LG Nexus 5X, continutul cutiei

Primim in zona frontala un display Full HD de 5.2 inch si o camera selfie de 5 MP, iar in spate se afla o camera de 12.3 MP cu telemetru laser si blitz dual LED. Acest model masoara 7.9 mm in grosime si cantareste 136 de grame, iar el aduce si o baterie de 2.700 mAh si suport 4G LTE. Terminalul are doua difuzoare frontale si vine cu ergonomie destul de buna.
Cutia retail a telefonului LG Nexus 5X

Culorile in care acest telefon e disponibil sunt nuantele Carbon, Quartz si Ice. Revenim cu un review foarte curand. [FORUM]
 
LG Nexus 5X Video Unboxing
 
Ceilalti au citit si: