LG G Watch primeste actualizarea la Android Wear in varianta Marshmallow; Avem confirmarea pentru piata din Romania

Stiri Telefoane LG

Publicat: Vineri 19-Feb-2016 15:53:17 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 205 ori
Cu cateva zile in urma aflam ca modelele Motorola Moto 360 au inceput sa primeasca actualizarea la noul Android Wear, cel bazat pe Marshmallow, iar azi descoperim ca si LG G Watch a primit acelasi pachet software. Confirmare vine de la Nița Sergiu Gabriel, cititor Mobilissimo.ro.
 
 LG G Watch primeste actualizarea la Android Wear în varianta Marshmallow; Avem confirmarea pentru piata din România 

El a primit actualizarea pe smartwatchul sau LG G Watch si afirma ca odata cu Marshmallow sosesc si noi gesturi, dar si posibilitatea de a schimba permisiunile pentru diferite aplicatii de pe ceas. Cu noul Android Wear puteti folosi comanda "OK Google" pentru a compune SMS-uri prin dictare, a pune o intrebare si chiar a trimite mesaje prin aplicatii ca Whatsapp, Google Hangouts, Viber sau altele.

Noile gesturi din incheietura va pot permite sa extindeti un Card pe ecran, sa activati aplicatii sau sa ajungeti in zona Home. Şi asta prin ridicarea, scuturarea bratului sau o miscare de impingere. Exista si suport pentru modul de consum redus Doze, o administrare mai buna a permisiunilor si imbunatatiri de conectivitate Bluetooth.
 
 LG G Watch primeste actualizarea la Android Wear în varianta Marshmallow; Avem confirmarea pentru piata din România 

Modelele de ceasuri Android Wear cu difuzoare vor permite si realizarea si primirea de apeluri direct de pe ceas. Aflati si ca un LG G Watch W100 costa in acest moment 469 lei la eMAG.ro, dupa o reducere de 11%, daca va tenteaza sa intrati in universul Android Wear. Ii multumim lui Sergiu pentru informatie!
Ceilalti au citit si: