LG G5 se lanseaza comercial in Coreea de Sud pe 31 martie; aflam totodata prețurile modulelor CamPlus și Hi-Fi Audio

Stiri Telefoane LG

Publicat: Vineri 18-Mar-2016 10:53:53 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 796 ori

Printre flagship-urile recent lansate se afla și LG G5, un model ce se pregatește de debutul sau comercial. Astazi chiar cei de la LG Electronics confirma faptul ca telefonul va ajunge la vanzare in Coreea de Sud incepand din data de 31 martie, zi in care vor fi puse in comercizalizare și cele doua module inedite.
 


 

Vorbim despre modulul Cam Plus, ce aduce practic un grip foto dotat cu buton de captura, buton pentru zoom, dar și o baterie de 1200 mAh. Prețul acestui accesoriu va fi de aproximativ 85 dolari, suma ce se invarte in jurul valorii de 335 lei. In cazul in care sunteți pasionați de muzica, puteți alege in schimb modului Hi-Fi cu tehnologie audio Bang & Olufsen.

Acest modul va putea fi achiziționat la un preț de 162 dolari ~ 640 lei. De asemenea, cei de la LG vor organiza o promoție speciala prin care cumparatorii modului LG Cam Plus vor primi și un acumulator de rezerva, promoție valabila pana pe data de 15 aprilie. Achiziționat singur, acest acumulator costa 33 dolari ~ 130 lei.





Ceilalti au citit si: