Publicat: Luni 16-Noi-2015 16:08:52 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 395 ori
Dupa un LG G3 cu o carcasa care imita metalul (si aparent folosea si elemente metalice imbinate cu plasticul) si un LG G4 cu spate din piele de vitel, e momentul sa ne gandim acum la LG G5. Va trece la DuraGuard ca la modelul V10 sau vom vedea un model unibody metalic? Aflati detalii mai jos.
 
LG G5 ar putea sosi cu un corp metalic unibody (Zvon)
concept

De vreme ce Galaxy S7 e pe buzele tuturor in ultima vreme, nu ne mira sa vedem ca au aparut si zvonuri despre LG G5. Surse din Coreea de Sud par destul de sigure ca LG va produce un flagship metalic la anul. E drept ca LG G4 a fost apreciat pentru utilizarea acelui capac spate acoperit cu piele, dar in continuare sunt semne de intrebare cu privire la comportamentul sau in contact cu umezeala sau la trecerea timpului.

Nu avem o confirmare clara cu privire la directia de design a urmatorului LG G, dar un lucru e sigur: sud coreenii trebuie sa produca un smartphone mai slim, pentru ca raman in urma la acest capitol. Cred ca dintre marile companii producatoare de telefoane doar LG si HTC au lansat modele Android groase in acest an. Huawei, Samsung, Motorola si Xiaomi nu prea si-au mai permis talii de 9 mm.

Sa vedem si ce solutii se vor gasi pentru antene in cazul unui design metalic pentru LG G5.
Ceilalti au citit si: