LG G4 este lansat oficial in Romania; achiziția sa ne aduce un voucher de 500 lei pentru achiziții din magazinele Musette

Stiri Telefoane LG

Publicat: Joi 28-Mai-2015 23:46:30 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1333 ori
Astazi pe 27 mai, LG Electronics a avut placerea sa ne invite la evenimentul de lansare pe plan local a smartphone-ului flagship din acest an, și anume LG G4, telefon ce iese in evidența și prin variantele cu carcasa din piele. Locația aleasa pentru acest eveniment a fost una de gala, mai precis Palatul Bragadiru din București.
 
LG G4 este lansat oficial în România; achiziția sa ne aduce un voucher de 500 lei pentru achiziții din magazinele Musette

Deși evenimentul era programat pentru ora 18:30, acesta a intarziat pana puțin dupa ora 19:30, moment in care George Buhnici alaturi de un reprezentat LG au pașit pe scena amplasata la fața locului pentru a ne vorbi despre noul smartphone și despre funcțiile sale in raport cu concurența actuala.
 
LG G4

Ne-au fost trecute in reviste cateva dintre punctele forte ale telefonului, ca și display-ul Quantum Quad HD de 5.5 inch ce ofera o rezoluție superioara modelului de anul trecut, camera foto principala de 16 megapixeli cu deschidere f/1.8, cat și despre bateria device-ului de 3.000 mAh ce poate fi inlocuita datorita capacului detașabil.
 
LG G4 este lansat oficial în România

Dupa alte cateva detalii referitoare la modelul LG G4, am pașit catre zona de testare a device-urilor expuse la fața locului, nu inainte de a afla ca achiziția unui telefon G4 in perioada 1 iunie  - 31 august ne va aduce cadou un voucher de 500 lei pentru a-l folosi la achiziția de produse din magazinele Musette.
 
LG G4

Ulterior am avut ocazia sa testez preț de cateva minute mai toate variantele LG G4 disponibile la fața locului. Printre acestea se numarau modelele cu carcasa din piele disponibile pentru moment doar pe roșu, maro și negru (alte versiuni: galben, albastru), cat și variantele cu carcase din plastic ce sosesc pe alb, gri și auriu.
 
LG G4 in Romania

Am aflat totodata ca varianta maro din piele LG G4 sosește la pachet și cu acel capac auriu din plastic ca accesoriu. Dintre toate aceste modele am apreciat in special versiunea maro din piele, cea neagra, dar și varianta alba care in ciuda design-ului sau glossy, arata foarte bine.
 
LG G4 este lansat oficial în România; achiziția sa ne aduce un voucher de 500 lei pentru achiziții din magazinele Musette

Atat capacul maro din piele, cat și cel roșu, pastreaza aceeași textura fina la atingere, in timp ce modelul cu piele neagra are parte de o piele granuloasa care promite o rezistența mai buna in timp. Am testat totodata și camera foto de pe LG G4, modul ce realizeaza foarte rapid fotografii fara mare bataie de cap.
 
LG G4 este lansat oficial în România; achiziția sa ne aduce un voucher de 500 lei pentru achiziții din magazinele Musette

De asemenea, avem la dispoziție și un mod manual de unde putem controla setari ca și balansul de alb, sau nivelul ISO, detalii ce pot veni la indemna fotografilor profesioniști. Am apreciat totodata și noul ecran care cel puțin la interior, era extrem de luminos in comparație cu telefonul meu, LG G3.
 
Mostra foto LG G4

Am apreciat faptul ca de aceasta data, LG a introdus o rama metalica in jurul carcasei, element care contribuie la rezistența și la un look mai premium. Per total, camera, display-ul și calitatea construcției ar fi printre principalele elemente ce m-ar convinge la un upgrade eventual de la LG G3.
 
LG G4

La ora actuala, cel mai mic preț pentru LG G4 este de 2.548 lei, preț afișat de catre MarketOnline pentru versiunea cu spate din plastic. Pentru modelul cu capac din piele, suma crește la 2.699 lei. Cum vi se pare LG G4? Va gandiți la o posibila achiziție a sa?




Ceilalti au citit si: