Publicat: Marti 03-Iun-2014 21:29:33 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 928 ori
Dorind probabil sa scape de sintagma de "telefon din plastic" pe care o folosesc haterii Samsung cand nu mai au argumente intr-o cearta, LG a facut tot posibilul sa includa si metal in carcasa lui LG G3. Azi aflam ca desi in mare spatele sau e fabricat din policarbonat, exista si elemente metalice.
 
LG G3 pastic sau metal? Coreenii vin cu clarificari legat de aceasta întrebare!

Prezentat la finalul lunii mai, dupa leakuri numeroase si bine documentate, acest model este flagshipul anului 2014 pentru LG si un candidat foarte serios la titlul de "telefonul anului". Inca de cand au aparut primele scapari de imagini cu acest telefon a plutit o aura misterioasa in jurul carcasei sale si intrebarea: va fi metal sau plastic care imita metalul? E interesant ca nici macar la evenimentul de lansare al lui G3 sau prin comunicatele de presa LG nu a clarificat situatia.

Ei bine, dupa ce o saptamana am crezut ca telefonul e fabricat integral din policarbonat, acum LG confirma ca panoul spate al handsetului sau contine mai mult decat un singur material. Majoritatea este policarbonat, dar avem si o fasie subtire de metal, dar nu pe suprafata pe care o atingem. Practic spatele este un mix de policarbonat si metal, care intareste materialul plastic. Premium sau nu, vom judeca atunci cand punem mana pe acest device.




Ceilalti au citit si: