LG G2 relansat in Japonia sub numele Disney Mobile DM-01G, vine cu o carcasa Mickey Mouse si cristale Swarovski (Video)

Stiri Telefoane LG

Publicat: Miercuri 10-Iun-2015 17:37:23 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 523 ori
LG G2 a fost un telefon apreciat in 2013, pentru ca era primul model mainstream care ne convingea ca se pot folosi si butoane fizice integrate in spate. La debut el era un handset foarte puternic si un reper printre modelele cu margini inguste ale ecranului. Ei bine, terminalul are parte in aceasta saptamana de o relansare in Japonia.
 
LG G2 relansat în Japonia sub numele Disney Mobile DM-01G, vine cu o carcasa Mickey Mouse si cristale Swarovski (Video)

El a ajuns in aceasta tara din nou, in versiunea Disney Mobile DM-01G, oferita de catre operatorul NTT DoCoMo si Disney. Terminalul vine la pachet cu o carcasa QuickCircle speciala, cu cristale Swarovski si decupaje circulare in forma capului lui Mickey Mouse. Pe langa aceste aspecte, exista evident la bord numeroase wallpaperuri, teme si continuturi Disney, iar telefonul a primit si un mic upgrade de specificatii.

Astfel, acest LG G2 vine cu un ecran Full HD de 5.2 inch, procesor Snapdragon 801 (fata de Snapdragon 800 de pe modelul original), 2 GB RAM si 16 GB stocare. La bord se afla Android 5.0 Lollipop, cu cel mai nou UI LG si cu teme Disney. In spate se afla o camera de 13 MP cu autofocus laser, iar camera frontala are o rezolutie de 2.4 MP. Handsetul aduce si o baterie de 2920 mAh si este partial rezistent la contactul cu apa.
 




Ceilalti au citit si: