LG Fx0 este un telefon cu corp semi transparent, cu Firefox OS la bord; Vandut in Japonia in curand!

Stiri Telefoane LG

Publicat: Marti 23-Dec-2014 21:42:32 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 822 ori
Se pare ca telefoanele Firefox nu mai sunt acele modele low end sau midrange care nu starnesc pasiuni prea mari, ci ele au acum si designuri ceva mai inedite. Este si cazul lui LG Fx0, care adopta un corp semi transparent si debuteaza in Japonia in aceasta luna, prin operatorul KDDI.
 
LG Fx0 este un telefon cu corp semi transparent, cu Firefox OS la bord; Vândut în Japonia în curând!

Terminalul ruleaza Firefox OS, vine cu suport 4G LTE si are un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 400 de 1.2 GHz. Corpul sau este semi transparent si este o creatie a unui designer japonez respectat. Handsetul integreaza un display HD de 4.7 inch, un IPS LCD, iar dotarile includ si o camera de 8 megapixeli in spate, cu senzor CMOS, o camera frontala de 2.1 MP si 1.5 GB RAM.
 
LG Fx0

Acest device este dotat cu 16 GB stocare, slot microSD, o baterie de 2370 mAh si atinge 720 de ore de functionare in standby. Fx0 suporta conectivitate WiFi, Bluetooth 3.0 si NFC si va costa 411 dolari. Telefonul cantareste 148 de grame si masoara 10.5 mm in grosime. Speram sa mai vedem designuri inspirate de acest gen, mai ales ca acest model caruia ii se intrevad componentele prin carcasa.
 
LG Fx0

LG Fx0




Ceilalti au citit si: