Julien Ducarroz, directorul comercial Orange Romania, afirma ca filiala locala vinde 1.4 milioane de smartphone-uri anual

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Vineri 07-Aug-2015 10:23:01 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 607 ori

Prin intermediul unui interviu marca Wall-Street.ro avem ocazia ca astazi sa aflam date importante despre Orange Romania, și despre vanzarile realizate pe plan local. Potrivit lui Julien Ducarroz, directorul comercial Orange, anual se vand aproximativ 1.4 milioane de smartphone-uri in Romania.
 

Julien Ducarroz, directorul comercial Orange, afirma ca filiala locala vinde 1.4 milioane de smartphone-uri anual
 

De asemenea, ni se dezvaluie ca romanii incep a aplica din ce in ce mai mult pentru asigurarea telefoanelor mobile, serviciu care necesita plata unei taxe lunare de 2-7 euro. Fața de aceeași perioada a anului trecut, Orange a reușit sa vanda de 2.2 ori mai multe asigurari pentru telefoane in primul trimestru.

Mai precis, numarul total de telefoane asigurate de Orange in prezent, se ridica la cifra de 110.000 telefoane, asigurari al caror preț pornesc de la 2 euro și pot ajunge pana la 7-8 euro in funcție de valoarea terminalului.

Un alt lucru dezvaluit odata cu acest interviu, este și acela care face referire la faptul ca Orange Romania a inregistrat in primele 6 luni din 2015, venituri totale de 453.9 milioane de euro, aproximativ jumatate fiind obținute in trimestrul 2. Din cate se pare, la data de 30 iunie 2015, compania inregistra un numar de 10.205.000 clienți.

Ceilalti au citit si: