Publicat: Marti 24-Mai-2011 12:51:05 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 407 ori
Vodafone Romania vine in intampinarea posesorilor de smartphone-uri, anuntand astazi lansarea unui serviciu ce pune la dispozitie jocuri HD. Preturile jocurilor sunt cuprinse intre 2.5 si 5 euro, iar titlurile pot fi cumparate direct de pe mobil, in Vodafone Live! sau de la adresa www.vodafone.ro/hd-games.
 
Vodafone HD Games

Lista de jocuri include nume cunoscute precum Asphalt 5, Guitar Rock Tour 2, Assassin's Creed, 2011 Real Football si multe altele. Printre telefoanele compatibile cu aceste jocuri se numara HTC Desire, HTC Incredible, LG Optimux 2X, Nokia C7, Nokia E7, Nokia N8, Samsung Galaxy S, Motorola Droid X si Sony Ericsson Xperia Arc.

Daca sunteti utilizator de Cartela Vodafone jocurile costa 2.5 euro credit sau 3.1 euro TVA inclus daca sunteti abonati. Pentru a descarca un joc HD, va trebui sa accesati portatul Vodafone live! de pe smartphone sau direct la adresa mentionata mai sus. Veti folosi Internetul pe mobil pentru a descarca jocurile, dar retineti ca acesta necesita o cantitate mare de trafic de date, ce poate varia intre 30 MB si 900 MB. Vestea buna e insa faptul ca Vodafone nu taxeaza acest trafic.

 




Ceilalti au citit si: