Jocul de strategie turn based si carti Warhammer 40,000 Space Wolf e gata de lansare pe iOS (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Joi 23-Oct-2014 22:57:12 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 339 ori
Seria de carti SF Warhammer 40,000 reprezinta un succes urias si toate jocurile din aceasta serie au fost apreciate, atat pe PC, cat si pe mobil. Acum un nou titlu este in pregatire si va sosi pe iOS pe 28 octombrie, sub numele de Warhammer 40,000: Space Wolf.
 
Jocul de strategie turn based si carti Warhammer 40,000 Space Wolf e gata de lansare pe iOS (Video)

Jocul e produs de catre rusii de la Herocraft si combina jocul de carti cu cel de strategie turn based, dupa cum puteti vedea in scurtul trailer de mai jos. Acest titlu a primit si demo-uri la ultimele showuri tech axate pe jocuri, printre care si GDC 2014. Grafica arata bine si animatiile sunt foarte complexe si bine realizate, la fiecare "turn" al unui personaj.

Din cate vad vom controla faimosul Space Marine si ne vom lupta cu un soi de demoni evoluati folosind un esichier digital pe care plasam unitatile. Herocraft promite aici o campanie single player epica, posibilitatea de a selecta un erou principal pentru fiecare misiune si o strategie speciala. Aveti 14 abilitati deblocabile pentru fiecare clasa de personaje si 5 companioni pentru acestea.
 




Ceilalti au citit si: