Publicat: Miercuri 30-Mar-2016 22:05:07 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 605 ori
Faimosul actor britanic Jason Statham va deveni imaginea LG G5, prin intermediul unui spot TV care va debuta zilele viitoare. Reclama e regizata de catre Fredrik Bond, cunoscut pentru campaniile globale ale unor branduri multinationale.
 
Jason Statham va juca într-un spot TV pentru LG G5; Reclama debuteaza pe 1 aprilie

Deocamdata avem un teaser pe pagina de Facebook LG, care il prezinta pe Statham deghizat in ceea ce pare a fi o batrana la un restaurant. De fapt va fi genul acela de reclama in care avem zeci de persoanaje, dar toate sunt Statham, ca o reclama Heineken celebra din ultimii ani. Actorul britanic va aparea probabil folosind toate modulele celebre ale terminalului, inclusiv cel muzical HiFi sau cel foto.

Spotul e produs in Los Angeles, cu aportul agentiei de creatie Energy BBDO si il vede pe Jason folosind LG G5 "in moduri distractive", asa cum ni se promite oficial. De remarcat faptul ca LG se axeaza extrem de mult pe cuvantul distractie, pentru ca recent si seful LG a afirmat ca nu ii pasa de clasamente, ci de modul in care publicul se poate distra cu noile sale produse.

Fiind o reclama lansata de ziua pacalelilor ne asteptam sa radem copios, sau macar sa zambim larg.
Ceilalti au citit si: