Italienii dezvolta un joc shooter bazat pe realitate extinsa (augmentata); Va impuscati cu telefonul din mers (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Joi 16-Oct-2014 17:02:02 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 767 ori
Italienii de la startupul Proxy42 Inc au creat un joc ingenios pentru smartphone-uri, sub numele de proiect Father.IO. El foloseste realitate augmentata si camera unui smartphone pentru a crea un FPS folosing mediul din jur.
 
Italienii dezvolta un joc shooter bazat pe realitate augmentata; Va împuscati cu telefonul din mers (Video)

Astfel va veti putea impusca cu oameni reali in medii reale, folosind un telefon mobil si o interfata suprapusa peste imaginile reale. Father.IO e dezvoltat pentru iOS si Android si va include si functii precum provocari pentru prieteni (sau straini), moduri speciale de joc si obiective de atins. Vor exista si questuri in functie de locul in care va aflati si posibilitatea de a aduna resurse virtuale.
 
Italienii dezvolta un joc shooter bazat pe realitate extinsa (augmentata); Va împuscati cu telefonul din mers (Video)

Father.IO include si chat, factiuni rivale si cucerirea unor teritorii in stil Capture the Flag. Proiectul va include si un accesoriu numit 363R, care se ataseaza la telefon si va permite sa deveniti sniperi cu o precizie de pana la 50 de metri. Deocamdata jocul se pregateste de o campanie de crowdfunding, probabil pe Kickstarter, dar va puteti inscrie pe lista de asteptare de aici pentru a afla mai multe.
 




Ceilalti au citit si: