Publicat: Sâmbata 27-Apr-2013 21:22:50 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 534 ori
Incep acest review de joc indemnandu-va sa nu mergeti la filmul Iron Man 3, care reuseste sa fie mai slab decat Iron Man 2, ceea ce e o performanta. Practic noul film e o comedie politista, in care Iron Man apare cam 20-30 de minute. Avem si un joc asociat noului film cu Robert Downey Jr., titlul Iron Man 3 The Official Game, disponibil pe Android si iOS.
 
 
Iron Man 3 review: un endless flyer cu câteva mici defecte, mai bun decât filmul! (Video)

Avem de-a face cu un endless runner, mai bine zis endless flyer care ocupa 650 MB in versiunea iOS si 795 in cea Android. Jocul are o grafica 3D foarte aratoasa, chiar si pe tableta iPad Mini (click aici pentru preț) pe care l-am testat. In mod bizar, acest joc cere permisiunea de a accesa contactele atunci cand il porniti si nu prea inteleg de ce ar vrea acest lucru. In fine, veti juca cu faimosul Tony Stark, costumat in Iron Man si avand la dispozitie 18 costume, de la Mark III si Mark V la Mk 42 si War Machine/Iron Patriot.
 
Joc Iron Man 3

Din pacate vocea lui Petter Potts si Tony Stark nu e cea din film, deci nu avem nici Robert Downey si nici Gwyneth. Veti avea la dispozitie 2 resurse pentru a putea construi noi costume si a face upgrade-uri: credite Stark si cristale, ambele tare greu de obtinut. E de apreciat faptul ca avem numeroase misiuni la dispozitie in acest joc, desi unele sunt repetitive si mai de apreciat sunt luptele cu cate un boss de nivel.

Sistemul de control e cam haotic daca optati pentru varianta touch, de ceea mai bine ramaneti la giroscop. Puteti apasa pe ecran pentru a trage cu laserele din mana lui Stark si veti... apasa pe ecran pentru a vira, totul fiind aproximativ. Jocul primeste de la noi nota 7 din 10 si este o mica dezamagire. Il descarcati de aici pe Android si de aici pe iOS.
 




Ceilalti au citit si: