Publicat: Miercuri 19-Mar-2014 21:20:45 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 327 ori
Iron Force este un joc disponibil gratuit pe iOS, un simulator de tancuri care aduce putin cu World of Tanks. Acest joc este testat pe iPad Mini 1 si este un produs al celor de la Chillingo.
 
Iron Force review: un soi de World of Tanks, dar mai lent si mai freemium (Video)

Aveti la dispozitie o serie de tancuri celebre din al doilea razboi mondial si posibilitatea de a le upgrada la diferite capitole. Va sugerez sa incepeti cu upgrade-uri ale vitezei intai, deoarece in acest joc tancurile sunt foarte lente. Acesta este un joc freemium, deci cam orice costa si costa mult. In plus, exista si aspectul combustibil, astfel ca dupa ce jucati cam 20 de minute ramaneti fara combustibil si trebuie sa asteptai sa se refaca... sau sa platiti.
 
Iron Force review: un soi de World of Tanks, dar mai lent si mai freemium (Video)

Meciurile sunt exclusiv in multiplayer, astfel ca trebuie sa fiti mai mereu online cu tableta, iar bataliile dureaza in jur de 3 minute, timp in care jucatorul cu cele mai multe fraguri castiga. Puteti forma aliante, chatui in interfata principala a jocului si interactiona cu alti gameri cu usurinta. Aveti si powerupuri parasutate in joc, precum cele care cresc puterea de foc viteza sau mine anti tanc.

Jocul este distractiv si apreciez ca se conecteaza foarte rapid al sesiuni multiplayer, fara pic de lag. Ii dam o nota de 7 din 10 deoarece are multe impedimente financiare pentru a-l savura si are foarte putine harti. Il descarcati de aici.
 
Prețul actualizat al lui iPad Mini il puteți afla de pe eMAG.ro
 
Iron Force review prezentat pe iPad Mini
 




Ceilalti au citit si: