IronKill Review (Sony Xperia Z3): lupte cu roboti mai bine realizate decat in Real Steel (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Vineri 09-Ian-2015 19:16:51 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 500 ori
Atunci cand a aparut filmul Real Steel cu Hugh Jackman, inevitabil am primit si un joc de mobil nu chiar inspirat cu acelasi nume. Ei bine, iata ca acum IronKill ne arata ca un joc cu batai intre roboti nu trebuie sa fie plictisitor sau neinspirat. Am testat jocul pe un telefon Sony Xperia Z3 si am fost incantat de gameplay si de grafica.
 
Ironkill Review (Sony Xperia Z3): lupte cu roboti mai bine realizate decât în Real Steel (Video)

Jocul a debutat in noiembrie si e disponibil in Play Store gratuit. Bataliile sunt in genul jocului rock'em sock'em, iar luptele implica doar 3 butoane virtuale. Avem un buton pentru parare, unul pentru atac heavy si unul pentru atac quick. Grafica 3D e aratoasa si am apreciat varietatea robotilor inclusi in joc, inclusiv roboti sumo, feminini sau unii cu tematica ruseasca.
 
Ironkill Review (Sony Xperia Z3): lupte cu roboti mai bine realizate decât în Real Steel (Video)

Jocul e destul de usor si odata ce veti obtine aur, il veti putea cheltui pe noi roboti si pe upgrade-uri. Abilitatile speciale variaza de la robot la robot si includ Stun, Critical Strike sau Auto Repair. Aveti si o bara pentru atacuri speciale, care se incarca pe masura ce loviti adversarul. Upgrade-urile necesita timp, ca in orice freemium care se respecta, iar aici intra in actiune o serie de gems. Puteti obtine si stelute dupa fiecare lupta in functie de damage-ul obtinut.  Exista și nivele cu boss sau provocari contra timp.

Un lucru bun la IronKill e ca din cand in mai primiti si bani din partea jocului, deci puteti realiza mai usor upgrade-urile. Jocul e distractiv, arata bine si primeste de la noi nota de 8.4 din 10. Il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Prețul actualizat al lui Sony Xperia Z3 il puteți afla de aici.
 
Iron Kill Review (Sony Xperia Z3)
 




Ceilalti au citit si: