Inaki Berroeta, noul CEO Vodafone Romania acorda primul interviu presei romane in acest an; iata planurile de viitor ale operatorului!

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Marti 22-Feb-2011 17:28:33 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 449 ori
Dupa cum probabil stiti deja, in urma promovarii Lilianei Solomon (fost CEO Vodafone Romania) intr-un post superior in cadrul operatorului, noul CEO al Vodafone Romania este Inaki Berroeta. Acesta a tinut recent prima conferinta de presa in acest an, pentru a pune publicul si jurnalistii la curent cu planurile de viitor, atat ale companiei, cat si cele personale.
 
Inaki Berroeta, noul CEO Vodafone România acorda primul interviu presei romane; iata planurile de viitor ale operatorului!

Lidia Solomon (director de comunicare Vodafone) a luat de asemenea parte la conferinta, iar noul CEO a vorbit despre evolutia operatorului si despre viitoarea sa crestere. Cu aceasta ocazie am aflat si ca noul sef Vodafone s-a adaptat bine in Romania si ca ii place sa locuiasca in Capitala. Inaki Berroeta a tinut sa afirme ca Vodafone este cel mai competitiv operator de pe piata si ca vor exista schimbari de look si feeling in segmentul de retail in urmatoarele luni.

Au fost anuntate si investitii de 500 de milioane de euro in urmatorii 5 ani si o crestere a numarului de smartphone-uri si tablete din portofoliul operatorului. De asemenea, Inaki Berroeta a declarat ca la ora actuala Vodafone sta cel mai bine la capitolul viteza downlink, media pe tot teritoriul tarii fiind de 5.5 Mbps (reali), ceea ce conform oficialul ar inseamna dublul nivelului atins de rivali.

L-am vazut pe noul CEO si cu un iPhone 4 in mana si am auzit chiar si laude la adresa lui iPad, semn ca noul sef al companiei telecom apreciaza tehnologia Apple. Dupa o perioada de observatii si analiza a pietei autohtone, suntem curiosi care vor fi primii pasi spre evolutia Vodafone. Deja am aflat ca noi terminale foarte interesante vor sosi in aceasta luna.




Ceilalti au citit si: