In timp ce tabletele de 12 inch se confrunta cu unele obstacole, Google se pregatește pentru lansarea unui model Nexus de 8.9 inch in acest an

Stiri Telefoane Google

Publicat: Luni 17-Mar-2014 18:00:51 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 243 ori
Cu toții am vazut noile tablete ale celor de la Samsung, cum ar fi Galaxy Note Pro, device-uri ce vin cu o diagonala de 12.2 inch, ele fiind adresate in special mediului business. Din cate se pare, aceasta categorie de tablete se confrunta in acest moment cu unele obstacole datorita lipsei de suport din partea dezvoltatorilor pentru creearea de aplicații pentru display-uri de mari dimensiuni.
 
În timp ce tabletele de 12 inch se confrunta cu unele obstacole, Google se pregatește pentru lansarea unui model Nexus de 8.9 inch în acest an

Potrivit unui raport al celor de la DigiTimes, se așteapta ca in acest an Samsung sa livreze doar 1 milion de astfel de tablete, piața adresata lor fiind destul de mica. De asemenea, și cei de la ASUS se confrunta cu o serie de probleme, ei fiind nevoiți sa anuleze lansarea unui model dual-OS, cat și a celei de-a 2-a generație T100.

Cu toate acestea, se pare ca Google mizeaza in acest an pe lansarea unui model Nexus de 8.9 inch, marcand astfel intrarea și pe piața tabletelor de mari dimensiuni. Totodata se așteapta ca prin lansarea unui astfel de model din partea Google, ceilalți producatori sa fie impinși din spate pentru dezvoltarea unor modele de mari dimensiuni. Iin acest moment, numarul de tablete cu diagonale mari vandute numara aproximativ 30% din intreaga piața de tablete.




Ceilalti au citit si: