In Fear I Trust review (iPad Mini): un joc horror din gena lui Outlast si Silent Hill, dar sub ele (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Duminica 11-Mai-2014 14:34:22 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 277 ori
Se intampla rar sa gasesti un joc horror bun pe tablete si telefoane in ziua de azi, dar un joc acceptabil mai apare din cand in cand. In acest caz e vorba despre In Fear I Trust de la Chillingo, pe care l-am testat pe iPad Mini. Acest joc costa 3 dolari si ocupa cam 1 GB spatiu de stocare.
 
In Fear I Trust review (iPad Mini): un joc horror din gena lui Outlast si Silent Hill, dar sub ele (Video)

Avem de-a face cu un horror first person, cu o atmosfera sumbra si 2 episoade de jucat, primul intr-un spital psihiatric si al doilea intr-o scoala bantuita. Acest titlu combina elemente din Outlast cu Silent Hill, dar si cu o multitudine de puzzle-uri si un control foarte incomod. Thumbstickurile virtuale de pe ecran va permit sa va deplasati si sa schimbati unghiul de vizualizare, dar personajul se misca foarte lent.
 
In Fear I Trust review (iPad Mini): un joc horror din gena lui Outlast si Silent Hill, dar sub ele (Video)

Povestea acestui titlu e plina de clisee si neconcordante, dar veti obtine cam 3 ore de gameplay destul de inspaimantator. Şi asta mai ales pentru ca jocul abunda de viziuni si fantome care apar din senin si va sperie, dar doar daca sunteti mai slabi de inger. Nu va asteptati la lupte sau creaturi care sa va urmareasca, ci mai degraba la o colectie de puzzle-uri si ceea ce americanul numeste "jump scares" ieftine.

Atmosfera e punctul forte al jocului, iar puzzle-urile sunt destul de grele, unele mult peste The Room chiar. Veti avea si posibilitatea de a activa o vedere speciala, care dezvaluie indicii si veti folosi un jurnal pentru a va pastra aceste indicii, notite, harti si altele. Un dezavantaj al jocului este si timpul lung de incarcare, dar si filmuletele numeroase. Initial am avut parte si de crashuri si buguri, dar ele s-au rezolvat.

Ii dam lui I.F.I.T o nota de 8 din 10 si asta doar pentru atmosfera. Il descarcati de aici.

​Puteți afla prețul actual al tabletei iPad mini de pe eMAG.

 




Ceilalti au citit si: