Publicat: Vineri 29-Iul-2011 17:20:38 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 440 ori
Dupa HTC ChaCha, HTC Salsa si modelul celor de la INQ, iata ca intram si in segmentul low end cu telefoanele Facebook. Drumul este deschis de catre Vodafone, care a lansat un model sub branding propriu: Blue 555, pe care il puteti admira mai jos.
 
Ieftin si social: Vodafone Blue 555, un nou telefon Facebook!

Terminalul a debutat in Marea Britanie, are specificatii modeste si integreaza Facebook in fiecare aspect al sau. Designul nou venitului aminteste vag de cel al lui HTC ChaCha: un candybar QWERTY cu un buton Facebook dedicat, dar integrat in tastatura nu plasat separat. Vodafone Blue 555 nu ruleaza Android, ci un sistem de operare unic, bazat pe serviciul de socializare al lui Zuckerberg.

Utilizatorii isi pot actualiza statusurile din meniul Home, pot accesa feedurile de stiri si mesajele prin shortcuturi si pot urca fotografii folosind acest serviciu. Telefonul incorporeaza o camera de 2 megapixeli, dar din pacate marele dezavantaj al lui Blue 555 este conectivitatea, lipsindu-i atat WiFi, cat si 3G. Astfel, utilizatorii se vor baza doar pe EDGE...

Pe cand si la noi? 3+ milioane de utilizatori Facebook il asteapta!
Ceilalti au citit si: